Tedsams blogg

Direktlänk till inlägg 22 juli 2011

Precis som vanligt nu igen då....

Av tedsams - 22 juli 2011 12:34

Och med det menar jag att jag sitter här och knattrar och skriver långa inlägg, för att sedan upptäcka att datorn plötsligt hänger sig och sedan är alltihop borta.    Jag vet inte vart felet ligger, i min dator eller hos Bloggplatsen.  

Jag borde väl göra som jag gjorde när jag använde mig av telefonen för att lägga upp inlägg...  skriva i Word och sedan bara kopiera in det i bloggen. Men det är ju lite krångligt... eller... egentligen inte, men det känns lite omväg i alla fall.

Men det är ju en ännu större omväg att få skriva om alltihop. Fast det gör jag aldrig... jag skriver aldrig samma sak igen, det som är borta är borta.

  
Idag har vi i alla fall.... återigen... känning av växthuseffekten här. Det är alltså varmt och fuktigt som i ett växthus, äckligt med andra ord. Vi hinner inte ens utanför gården, innan hundarnas tungor hänger som långa slipsar på dom.   

Det har regnat lite idag, men det kyler inte av precis, det blir bara ännu fuktigare i luften… blääh.

I min ideala värld är det vinter i 1 månad, vår i 4 månader, sommar i 3 månader och sedan höst i 4 månader.  Jag är en vår- och höstmänniska, men en liten övervikt åt hösten. Jag älskar såna där höstdagar med klarblå himmel, då luften är hög och lite kylig…  det är det bästa väder som finns.  Fy farao för pressande värme eller isande vinterkyla.  

Både hundarna och jag skulle uppskatta en tur till nåt av våra badvatten nu, men har man ingen bil så är det inte genomförbart. Det är jäkligt långt om man ska gå….   

Även om vi bor i ett bra område med tanke på hundpromenader, så tror jag att jag snart spyr av leda över att alltid behöva gå på samma ställen och aldrig komma ifrån området.    
    
   
Nåt positivt är i alla fall att jag har kommit på varför jag ”knäpper bort” alla som ringer till min nya mobil.  Det tar ett tag att lära sig hur såna där mackapärer funkar. Handboken ligger ju på nätet och det är många, många sidor att läsa.  Och har man, som jag ofta har, mobilen i fickan, då  är det tydligen superlätt att fixa till en upptaget-ton i örat på den som ringer. Men nu vet jag i alla fall vad det beror på, så nu ska jag vara lite mer vaksam på vad jag gör.  
   
   
Det är tydligen fredag idag igen.. veckorna går himlans fort... så jag får önska er alla en trevlig helg! Med precis sånt väder som just ni vill ha, och med många roliga aktiviteter!     

    
 
   
 
 


 
 
Ingen bild

Ann&tigra o Sassa

22 juli 2011 14:31

Håller helt med dig om det du säger om vädret, men en liten fundering får jag... Vadå vår? Någon sådan finns väl inte här i Sundsvall? iså fall har jag helt missat det. Åtminstone är det ytterst sällan. Ena dagen full vinter, nästa sommarvärme. Har helt skippat allt tjafs med vårkläder sen jag flyttade hit ena dagen vinterjacka, nästa baddräkt! Jättepraktiskt, och billigt blir det också!
Fast jag måste erkänna att jag saknar våren i Göteborg!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av tedsams - 7 oktober 2014 17:59

  Japp, så får det bli. En massa strul och inga svar från supporten, så nu byter jag bloggplats till    www.tedsams.blogspot.se   Lite sorgligt... jag har bloggat här i många år nu, men det krånglar lite för mycket. Krångligheter har jag no...

Av tedsams - 6 oktober 2014 10:02

Ja det är ju en gammal sanning som man alltid kan lita på. Eller.... man får vad man förtjänar.... det är också ett ordspråk som oftast stämmer.      Och den här gången syftar jag på hundträning.... inte andra klanterier jag gjort..    Vi skulle ...

Av tedsams - 29 september 2014 11:48

Ja, min Salza är en liten stjärna hon. Det visade hon i och för sig tidigt, men det håller i sig, trots stigande ålder och nästintill obefintlig träning.      I morse när vi var ute så skulle Jippie få leta upp en pinne som jag gömt i en rishög. ...

Av tedsams - 23 september 2014 12:15

Hösten är min tid....  njuter av lite kyliga, klara dagar då man måste ta på sig en tröja eller jacka för att inte frysa när man går ut.    Både igår morse och idag vaknade jag till strålande solsken från en klarblå himmel... eller... solen hade ...

Av tedsams - 22 september 2014 10:16

Under den gångna helgen har ju Rallylydnads-SM gått av stapeln här i Sundsvall, och jag försökte vara på plats så mycket jag kunde. Sällan man får chansen att se landets bästa ekipage på nära håll eftersom de allra flesta av dem hör hemma många mil h...

Skapa flashcards