Tedsams blogg

Alla inlägg den 3 juli 2011

Av tedsams - 3 juli 2011 17:50

Ibland är det en belastning att vara intresserad och road av tekniska prylar. Till vardags är det ganska så praktiskt, men ibland lyfter ju folk på ögonbrynen lite när dom upptäcker hur knäpp jag är.

   

Jag har köpt en ny mobiltelefon idag.   Och det var inte så lätt att välja märke och modell.


Vet inte hur många tekniska specifikationer jag läst de senaste dagarna, och för varje jag läste uppstod det ytterligare något frågetecken.


Men jag använde sonen som bollplank, han känner ju sin mamma så han vet ungefär vad som passar mig.    


Det är inte så lätt att veta hur man ska sålla i den där skogen av mobiler.... men till slut bestämde jag mig i alla fall.


Och så kollade jag runt lite på priser och insåg att det var helt OK att köpa den i köpcentrat här. Det blev inte dyrare än på nätet, så jag pinnade iväg i förmiddags för att handla.

  

Och när jag kom till affären och sa att "Den vill jag ha!" så försökte försäljaren inte alls pracka på mig nåt annat, dyrare.  Och han nöjde sig med att jag inte skulle ha nån försäkring, och inget abonnemang.... såna försäljare gillar jag.

  

Och så sa han att jag gjort ett bra val... och det var ju kul. Hoppas den där manicken lever upp till det nu då. Det kommer att ta evigheter innan jag har lärt mig en bråkdel av alla finesser.... men det gör inget. Jag kan ringa på den i alla fall, och jag kan svara på samtal också... det är inte illa det.   

  

Salza har blivit försummad idag, jag har ju en ny lekkamrat nu    


Nej då, det är inte så farligt. Vi har varit ute och lekt lite med uppletande i det höga gräset, och vi har varit ute på en cykeltur, så hon klarar sig säkert.  Den övriga tiden har hon legat på trappan och väntat på husse och Ibsen som har varit på egen utflykt idag.  Hon gillar inte när flocken delar på sig.... i alla fall inte om det innebär att hon är den som får bli hemma.

   

Men nu sover både hon och Ibsen efter att ha käkat middag. Så nu ska jag forska vidare i den där mojängen jag köpte. Tur att jag redan är gråhårig...     


Ovido - Quiz & Flashcards