Tedsams blogg

Alla inlägg den 5 juli 2011

Av tedsams - 5 juli 2011 13:22

Ja, det kan man verkligen kalla det....  Var ute idag och skulle bl.a inhandla sånt där displayskydd till min nya fina mobiltelefon, dom var slut i den affären där jag köpte telefonen. Insåg att det kan vara en bra investering eftersom jag nästan alltid har mobilen i fickan ihop med annat jox, lätt att den repas då.


Åkte till det som jag trodde var det billigaste stället, inhandlade det jag skulle och for till ett annat ställe för ett annat ärende. Där passerade jag Telias butik, slank in där och såg att samma displayskydd som jag nyss köpt, var 50:- billigare där.


Aha.... för en gångs skull slog snålvargen till, och jag beslöt mig för att köpa det billigare och lämna tillbaka det dyrare. Sagt och gjort....


Och som straff för min snålhet så snubblade jag sedan på en trottoarkant utanför affären där jag skulle lämna tillbaka det dyrare skyddet, och slog i mina knän nåt alldeles bedrövligt.


Därför har jag nu ett knä som vrålvärker och som börjar likna en fotboll till storleken....    och ett annat knä som bara värker lite och som bara är lite lagom svullet.....  kul, kul.

   

Och allt detta för 50 kronor.......    

    

I alla fall så är den himla rolig, den där nya leksaken jag har.    Och inte så himla krånglig heller, bara jag kom på tankegången bakom det hela.  Jag gillar ju som sagt tekniska prylar....   

   

  

Annars händer det inte så mycket här.... det är mest vanliga, tråkiga vardagsgrejor vi sysslar med. Det är dåligt med hundträningen, och ännu sämre lär det väl bli nu när jag har ont i mitt knä.


Jo, jag har lyckats vattna ihjäl en stor fin blomma som vi har/hade på uteplatsen, och det var inte så kul. Det har ju varit varmt och kvalmigt, och jag har slängt på vatten utan att känna efter om det behövdes..... och det behövdes uppenbarligen inte.


Jag gillar inte när mina blommor dör.....   och absolut inte när det är mitt eget fel.   

    

Hoppas ni har det skönt i sommarvärmen...!  

  


   



   




Ovido - Quiz & Flashcards