Tedsams blogg

Alla inlägg den 1 maj 2011

Av tedsams - 1 maj 2011 15:57

  

Nu jäklar får det bli ett slut på det här degandet. Var och kikade på en lydnadstävling idag och det är ju skamligt att vi inte kommer igång igen, Salza och jag.


Så nu jäklar måste vi ändra på det. Jag vet ju att Salzan kan, det ligger ju på mig att motivera henne så att hon återigen jobbar lika bra som hon alltid tidigare gjort. 

  

Fast... vi måste ju inse att till samma nivå som en bordercollie kommer vi aldrig.  I och för sig så vore det ju konstigt om vi gjorde det, hon är ju bevisligen ingen bordercollie.    Men Salza kan i alla fall.... det som saknas är enbart mattes engagemang.

     

Men det är som alltid fascinerande att vara publik på tävlingar.  Fast idag var det så kallt så det var nästan svårt att koncentrera sig på de tävlande...  snacka om typiskt valborgsmässoväder. I natt snöade det lite här....     

   

  

Nu ska vi ju snart åka bort 1 vecka, Salza och jag, och då blir det ingen träning. Sen hoppas jag verkligen att träningslusten finns kvar när vi kommer hem igen, för säsongen är ju kort och ska jag komma igång alls i år så är det minst sagt hög tid nu.

  

Måste kolla på min lilla lista vad det finns för tävlingar i närheten.... nog sjuttan ska det väl gå att skaka liv i oss igen.    

  

Hoppas ni har en fin 1 Maj.   Här håller vi som sagt på att frysa ihjäl idag, men så brukar det ju vara denna helgen.    

  

  

Ovido - Quiz & Flashcards