Tedsams blogg

Alla inlägg den 11 september 2012

Av tedsams - 11 september 2012 15:43

Det skulle man kunna säga om dagens promenad, om man gillar att snubbla omkring på våta, och mosshalkiga stenar vill säga.

    

       

        

Det där skogsområdet är kanonfint, men superjobbigt att gå i, eftersom varenda stig består av stenar i olika storlekar. Det går inte att ta ett ordentligt steg en enda gång, man måste hela tiden anpassa stegen så att man kliver rätt.

    

Och när man halkar och ramlar, för det gör man ju förstås   då finns det nån jäkla idiot som har bestämt att man måste slå knät i en sten istället för i marken mellan två stenar.   

   

Lite bergsbestigning blev det också, checkpointjakt innebär ALLTID lite bergsklättring har jag lärt mig nu. Men det är ju frivilligt så varför klaga…?

    

 

Och varmt och gott blev det, hundarna hittade som väl är en bäck där dom kunde släcka törsten och svalka av tassarna lite, men jag avstod och fick stå ut med törsten tills vi kom hem.   

    

    

Nu ligger hundarna utslagna på golvet, jag är nyduschad och ska snart laga middag, och det känns ganska så bra när jag vet att hundarna har fått ännu en spännande långpromenad i skogen.   

     

      

Ovido - Quiz & Flashcards