Tedsams blogg

Alla inlägg den 26 april 2012

Av tedsams - 26 april 2012 13:41




…. och en regnig torsdag till och med.    Inte så himla kul, men det är ju strålande väder på ingång sägs det, och det ser vi fram emot.   

  


Min rygg och jag är inte så sams idag, men det är ju inte så ovanligt. Kanske att den påverkas av regnrusket…  

  


Idag har jag i alla fall varit och köpt nya delar till min bil. Bilmeken ringde idag och påstod att han nu visste vad felet var, och jag hoppas att han har rätt. Nu gäller det bara att han får tid att byta det där som är trasigt också…. så att nästa fel kan infinna sig i lugn och ro.

  


Usch, jag saknar min bil när jag inte kan använda den… men den börjar tydligen bli lika gammal och skröplig som sin "matte". Synd bara att det inte finns reservdelar att köpa till "matte" också….  

    



Och så apropå absolut inget alls….. Galltvål, känner ni till det? Jag har aldrig hört talas om det, inte förrän jag letade på nätet och fann att just galltvål tydligen är så himla bra för att ta bort alla sorters fläckar.



Jag köpte en flaska och gav mig i kast med den där stora blodfläckarna som Ibsen lämnade efter sig (när han hade skurit sig i tassen) på vår tjocka ulliga matte.



Fläckarna var rejäla, och blodet hade liksom runnit ner i mattan…. men nu är fläckarna borta. Den där galltvålen löste upp dom i ett nafs, och sen var det bara att skölja och torka. Kanonbra..!   

   


Tänk… man blir aldrig för gammal för att lära sig nåt nytt….    


 


 


Ovido - Quiz & Flashcards