Tedsams blogg

Alla inlägg den 27 juni 2011

Av tedsams - 27 juni 2011 13:41

Har varit till doktorn idag... med mitt halsonda. Men det är obotligt, inget att göra något åt... 


Det vill säga... det är ett virus, inga bakterier, och då får man bara försöka överleva tills det går över.  Det är väl antagligen så att jag har blivit smittad två ggr.... jag höll ju på att bli bra för 14 dagar sedan, men sen började det om... en ny smitta då antagligen. 

  

Jaja, jag börjar nästan vänja mig vid att ständigt ha ont i halsen och lite feber nu... kommer väl att sakna det den dagen det är borta kanske...   

   

  

Idag har vi i alla fall sol och varmt här, pottvarmt till och med. Och det innebär att dagens hundpromenad kommer att få vänta till senare idag. Jag orkar inte gå i gassande sol på gångvägarna här i området. Och idag orkar jag inte heller åka nånstans.... det är jobbigt med feber när det är varmt ute.   

  

  

Salza är inte speciellt förtjust i värmen heller. Hon drar  ner på tempot en hel del på våra promenader om det är soligt och varmt. Men hon gillar att ligga i solen och sova.... och på vår nya uteplats har hon möjlighet till det eftersom vi ofta har dörren öppen dit ut när det är varmt.

   

I morse tog hon sig en tupplur efter frukosten.... men enda stället där det hade hunnit bli sol så tidigt var på trappsteget, så där la hon sig då.

    


Hon sov gott där en lång stund....   

     


      


Ovido - Quiz & Flashcards