Tedsams blogg

Direktlänk till inlägg 20 februari 2012

Nu har jag ändrat det….

Av tedsams - 20 februari 2012 16:01


Ja, nu har jag varit till SJ:s resebutik och bett dom hjälpa mig att fixa så att Salza får en egen plats på tåget när vi ska ner till Göteborg. När jag bokade biljetterna så fanns det ju inte platser så att det gick att ordna…... men jag hoppades att det sedan dess hade bytts och ångrats och så … och mycket riktigt… nu gick det att fixa,   men det kostade…. men det är hon ju värd, min lilla Salza.   



Och så har jag varit till frissan, det var läääänge sedan jag kostade på mig det. Och så har jag köpt en säck hundmat till Salza, och så har jag hämtat min jacka hos skräddaren som skulle korta av ärmarna på jackan…. så gissa hur mycket pengar jag gjort av med idag då???? Jisses…..   

   


Varje gång jag varit hos frissan så frågar jag mig om det verkligen är värt pengarna. Men nu när jag under en period har gått dit så sällan, då inser jag att det nog är värt i alla fall en del av vad det kostar. Men det är ju kul att sen komma hem och fråga: Blev det inte bra? och få ett torrt: Nej! till svar…. sånt är nyttigt för självkänslan…. man liksom växer lite av såna komplimanger.    

  


Fast å andra sidan så får jag väl skylla mig själv som frågar. Den uteblivna spontana kommentaren var väl ett tecken som jag borde ha förstått.   



Men jackan blev i alla fall bra, och Salzas biljetter känns bra att ha, och Salza blir säkert glad över påfyllningen av mat-tunnan… så på det hela så ska jag väl vara nöjd med utfallet av dagens utgifter.    



Termometern utanför fönstret visar plusgrader här, och man kan lätt förledas att det är våren som kommit. Solen har lyst från en klarblå himmel   och det känns att solen verkligen värmer nu. Men, men… inte blir det vår i februari på de här breddgraderna inte, det gäller nog att njuta så länge det varar…..  


Hoppas ni har det bra... och att vårkänslorna börjat spira både här och där...     

   


 
 
Kennelmamman

Kennelmamman

20 februari 2012 17:38

Jag tycker du är kinkig nu Barbro. Mitt ex hade inte ens sett att jag hade klippt mig :-) Och hade jag frågat hade han svarat att han inte såg någon skillnad.

http://www.kvistagrans.com

tedsams

20 februari 2012 22:07

Ja, jag är nog lite kinkig av mig ;) bara att inse verkligheten.

 
Ingen bild

Kurt

21 februari 2012 09:02

Kommentaren kan ju också ha berott på att jag tyckte att min hustru va fin som hon va,redan före frissan.
Sedan borde det också vara värt nånting att veta,att från sin lagvigde får man alltid ärliga svar.T.ex om jag säger att jag älskar henne,så menar jag vad jag säger.Eller...?

tedsams

21 februari 2012 16:00

Eller...vaddå..??

 
Kerstin

Kerstin

21 februari 2012 09:58

Jag ställde väl inte till ett storgräl i familjen nu hoppas jag.

http://www.kvistagrans.com

tedsams

21 februari 2012 16:00

Ingen fara... nu på gamla dar väljer jag mina strider ;)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av tedsams - 7 oktober 2014 17:59

  Japp, så får det bli. En massa strul och inga svar från supporten, så nu byter jag bloggplats till    www.tedsams.blogspot.se   Lite sorgligt... jag har bloggat här i många år nu, men det krånglar lite för mycket. Krångligheter har jag no...

Av tedsams - 6 oktober 2014 10:02

Ja det är ju en gammal sanning som man alltid kan lita på. Eller.... man får vad man förtjänar.... det är också ett ordspråk som oftast stämmer.      Och den här gången syftar jag på hundträning.... inte andra klanterier jag gjort..    Vi skulle ...

Av tedsams - 29 september 2014 11:48

Ja, min Salza är en liten stjärna hon. Det visade hon i och för sig tidigt, men det håller i sig, trots stigande ålder och nästintill obefintlig träning.      I morse när vi var ute så skulle Jippie få leta upp en pinne som jag gömt i en rishög. ...

Av tedsams - 23 september 2014 12:15

Hösten är min tid....  njuter av lite kyliga, klara dagar då man måste ta på sig en tröja eller jacka för att inte frysa när man går ut.    Både igår morse och idag vaknade jag till strålande solsken från en klarblå himmel... eller... solen hade ...

Av tedsams - 22 september 2014 10:16

Under den gångna helgen har ju Rallylydnads-SM gått av stapeln här i Sundsvall, och jag försökte vara på plats så mycket jag kunde. Sällan man får chansen att se landets bästa ekipage på nära håll eftersom de allra flesta av dem hör hemma många mil h...

Ovido - Quiz & Flashcards