Tedsams blogg

Direktlänk till inlägg 18 februari 2011

Nån måste jag ta ut min frustration på....

Av tedsams - 18 februari 2011 09:29

  

... och det var inte så svårt att hitta det offret.  När vi flyttade hit i september så funkade inte ventilationen i vårt badrum, och det gör den fortfarande inte.  Och detta trots diverse telefonsamtal, och klantiga hantverkare som bytte grannens felfria fläktmotor istället för vår trasiga, den där enda gången dom var här och gjorde nåt.    Efter det har vi inte varken sett eller hört nåt från dom....


Så nu har jag lättat på trycket och avreagerat mig. Inte på den stackars människan som sitter och tar emot felanmälningar utan till rätt person. Och vem rätt person är, det lärde jag mig snabbt när jag jobbade som IT-ansvarig en gång i tiden. 


Lika bra att gå direkt på högsta hönset, alla underchefter bara skyller på nån annan och så fortsätter ärendet att cirkulera utan att nåt blir gjort.


Fast som vanligt så försökte denna "rätta" person att ursäkta sig med att det inte riktigt var hans bord. Om hans chefer och andra anställda inte sköter sitt jobb, vems bord är det då???   


Det går liksom inte att avfärda mig med sånt. I det här fallet har den som har hand om det inte gjort det han ska... det kan minsta barn konstatera.  Och nån uppföljning av oavslutade ärenden finns tydligen inte på det företaget heller. Vem fasiken kan ha ärenden liggandes från september till slutet av februari utan att nån ansvarig reagerar??


Ja, vädret är väl inte det bästa för sånt nu förstås... kraxade han fram nånstans i vår diskussion. Herregud, visserligen är vintern lång, men inte började den i september inte... inte ens här.


Kan man gå upp på taket och skotta bort snö så kan man väl gå upp på taket och byta en fläktmotor också...  eller...??


Jaja, ska bli kul att se vad som händer, om något alls händer. Misstänker att det är läge för ett telefonsamtal till nästa vecka...


Så nu har jag lyckats skaffa mig ett rykte som en satkärring där också då, men det må vara hänt bara nåt händer.   

    

  

Satkärring eller ej, så måste jag tacka   för uppmuntrande tillrop efter gårdagens blogginlägg.  Kommentarer i bloggen, mail och till och med telefonsamtal....  så himla gulligt att ni orkar bry er.   



Ni vet, när man skriver och berättar om saker och ting så är det lätt att överdriva lite för att historien ska bli lite bättre... men jag lovar...  gårdagens inlägg var inte alls överdrivet.


Jag känner mig faktiskt helt under isen och tycker att livet är skittråkigt just nu. Och det beror på det där jäkla vädret... som inte går att påverka.   


Och så har jag ju lärt mig att sånt man inte kan påverka, det ska man försöka bortse från..... eller, ännu hellre, vända till något positivt. Men det är ju det jag har gjort hela långa vintern ända fram till nu... och nu orkar jag inte längre.


Jag vill inte ens längre.... jag har gett upp. Det är ju löjligt att försöka hjärnvätta sig själv till att tycka att det är fint eller trevligt med nåt som man egentligen avskyr. 


Det enda positiva skulle ju kunna vara att man slipper lortiga hundtassar, men det slipper man på sommaren och våren och hösten också... bara det inte regnar.  Och regnar det så kan man ta en handduk och torka dom där lortiga tassarna, så är det problemet ur världen....   nej, det finns verkligen inget positivt med att ha vinter och en meter snö i nästan ett halvår.   


Så nu ska jag gå och dra nåt gammalt över mig igen....  

   


 
 
stin@

stin@

18 februari 2011 10:27

Smart av dig att gå på högsta hönset direkt!!
Kan vi ta in nån stans och dra ett gammalt lapptäcke över oss båda o ligga där o spy ur oss allt så kanske vi är klara när det blir vår!!
Kan ju försöka muntra upp dig liiiite med att jag fortfarande saknar dina cockerlöger för att de var så kanonbra o det berodde väldigt mycket på dig!! Vet att jag sagt det 100 ggr förut men du kan få höra det igen!!
Hälsa Kurt o försök njut lite av helgen! Det ska jag göra på söndag då jag ska på cockerpromenad i kylan.

http://www.tansandtins.se

tedsams

18 februari 2011 17:34

Ja det var kul med de där lägren, det tycker jag också! :-) Snällt att du försöker muntra upp mig lite, det blev ju faktiskt lite vårminnen där. ;)

Hälsa till övriga flocken, och ha det så trevligt på söndag! :-)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av tedsams - 7 oktober 2014 17:59

  Japp, så får det bli. En massa strul och inga svar från supporten, så nu byter jag bloggplats till    www.tedsams.blogspot.se   Lite sorgligt... jag har bloggat här i många år nu, men det krånglar lite för mycket. Krångligheter har jag no...

Av tedsams - 6 oktober 2014 10:02

Ja det är ju en gammal sanning som man alltid kan lita på. Eller.... man får vad man förtjänar.... det är också ett ordspråk som oftast stämmer.      Och den här gången syftar jag på hundträning.... inte andra klanterier jag gjort..    Vi skulle ...

Av tedsams - 29 september 2014 11:48

Ja, min Salza är en liten stjärna hon. Det visade hon i och för sig tidigt, men det håller i sig, trots stigande ålder och nästintill obefintlig träning.      I morse när vi var ute så skulle Jippie få leta upp en pinne som jag gömt i en rishög. ...

Av tedsams - 23 september 2014 12:15

Hösten är min tid....  njuter av lite kyliga, klara dagar då man måste ta på sig en tröja eller jacka för att inte frysa när man går ut.    Både igår morse och idag vaknade jag till strålande solsken från en klarblå himmel... eller... solen hade ...

Av tedsams - 22 september 2014 10:16

Under den gångna helgen har ju Rallylydnads-SM gått av stapeln här i Sundsvall, och jag försökte vara på plats så mycket jag kunde. Sällan man får chansen att se landets bästa ekipage på nära håll eftersom de allra flesta av dem hör hemma många mil h...

Ovido - Quiz & Flashcards